Logo
Po-Ne 9:00-16:00
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 2 200 Kč bez DPH a máte dopravu ZDARMA
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
Novinky
06.01.2020
Platba GoPay
Nově u nás můžete využít platbu přes platební bránu GoPay  číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
Bezpečnost hraček! Co musí hračky obsahovat!
19.11.2020
Bezpečnost hraček! Co musí hračky obsahovat!
V dnešní době je spoustu výrobců z celého světa, kteří denně vyrobí miliony produktů pro děti. Jaké  jsou však podle právních předpisů bezpečné a co s... číst celé
TOP  3 hry pro miminka.
30.10.2020
TOP 3 hry pro miminka.
Říká se, že dítě se nejvíce naučí první rok svého života. Různé hry a pohyby jsou pro miminkostrašně důležité, učí se a zároveň si hrají. Stejně tak j... číst celé
PŘEHLEDNĚ: Jaké dokumenty vyřídit před porodem a jaké po něm?
14.10.2020
PŘEHLEDNĚ: Jaké dokumenty vyřídit před porodem a jaké po něm?
Na českých úřadech je to někdy džungle, proto je dobré si včas zjistit všechny důležité dokumenty před vaším porodem a také po něm. V jednotlivých bod... číst celé
Zobrazit všechny články

 

  Certifikát

 

     Hodnocení obchodu na Zboží.cz

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno / přezdívku
    • emailovou adresu
    • fotografii (pokud poskytnete přes službu třetí strany).
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 10 let a to za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek anonymizování informací o diskutujícím u vašich příspěvků (úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu), popř. na slovní žádost (dopis, email) kompletní výmaz vašich diskuzních příspěvků.
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Bezpečnost hraček! Co musí hračky obsahovat!
19.11.2020
Bezpečnost hraček! Co musí hračky obsahovat!
V dnešní době je spoustu výrobců z celého světa, kteří denně vyrobí miliony produktů pro děti. Jaké  jsou však podle právních předpisů bezpečné a co s... číst celé
TOP  3 hry pro miminka.
30.10.2020
TOP 3 hry pro miminka.
Říká se, že dítě se nejvíce naučí první rok svého života. Různé hry a pohyby jsou pro miminkostrašně důležité, učí se a zároveň si hrají. Stejně tak j... číst celé
PŘEHLEDNĚ: Jaké dokumenty vyřídit před porodem a jaké po něm?
14.10.2020
PŘEHLEDNĚ: Jaké dokumenty vyřídit před porodem a jaké po něm?
Na českých úřadech je to někdy džungle, proto je dobré si včas zjistit všechny důležité dokumenty před vaším porodem a také po něm. V jednotlivých bod... číst celé
Jak správně chovat miminko? A co rozhodně nedělat?!
08.10.2020
Jak správně chovat miminko? A co rozhodně nedělat?!
Narození dítěte je velmi radostná událost, avšak rodiče, a to především prvorozenců, mají také strach, jak správně své miminko uchopit a chovat. V ná... číst celé
Prodáváme


   

 

 

 

Zákaznická podpora eshopu Hravé dítě
Po-Ne 9:00-16:00
Copyright by Hravé dítě
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz