Logo
Po-Ne 9:00-16:00
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 2 000 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
18.03.2020
Provoz eshopu bez omezení
Vzhledem ke zvýšenému objemu objednávek může dojít k pozdější expedici objednávky. Prosíme zákazníky, aby platbu prováděli přes platební bránu GoPay n... číst celé
11.03.2020
České plenky Bobilo
Nově v prodeji plenky vyrobené v ČR.  Zakoupit je můžete ve velikostech 2,3 a 4. Pokud máte zájem o vyzkoušení, můžete zakoupit vzorkové balení (po d... číst celé
06.01.2020
Platba GoPay
Nově u nás můžete využít platbu přes platební bránu GoPay  číst celé
Zobrazit všechny novinky

Certifikát

Hodnocení obchodu na Zboží.cz
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno / přezdívku
    • emailovou adresu
    • fotografii (pokud poskytnete přes službu třetí strany).
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 10 let a to za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek anonymizování informací o diskutujícím u vašich příspěvků (úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu), popř. na slovní žádost (dopis, email) kompletní výmaz vašich diskuzních příspěvků.
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů
Najdete nás na:

<script type="text/javascript">
 /* <![CDATA[ */
 var seznam_retargeting_id = 86221;
 /* ]]> */
</script>
<script type="text/javascript" src="//c.imedia.cz/js/retargeting.js"></script>
      


      
     

      

Prodáváme značky:

Kontakt:

+420 731 817 323

info@hravedite.com

 

Copyright by Hravé dítě
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz