Logo
Po-Ne 9:00-16:00
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 2 200 Kč bez DPH a máte dopravu ZDARMA
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
Novinky
27.02.2021
Respirátory FFP2
Nově naskladněny respirátory FFP2 (certifikace CE 2163,evropská norma EN 149: 2001 + A1: 2009). Zboží máme skladem a odesíláme nejpozději do 24 hod. o... číst celé
06.01.2020
Platba GoPay
Nově u nás můžete využít platbu přes platební bránu GoPay  číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
Chraňte sebe a své okolí respirátory FFP2
27.02.2021
Chraňte sebe a své okolí respirátory FFP2
Nově naskladněny respirátory FFP2 (certifikace CE 2163,evropská norma EN 149: 2001 + A1: 2009). Zboží máme skladem a odesíláme nejpozději do 24 hod. o... číst celé
Tipy na dárky pro ty nejmenší!
11.12.2020
Tipy na dárky pro ty nejmenší!
Jaký je nejlepší vánoční dárek pro miminka? Tak tuhle otázku si jistě klade nejedna maminka, ale také třeba příbuzní, kteří mají ve svém okolí právě n... číst celé
Bezpečnost hraček! Co musí hračky obsahovat!
19.11.2020
Bezpečnost hraček! Co musí hračky obsahovat!
V dnešní době je spoustu výrobců z celého světa, kteří denně vyrobí miliony produktů pro děti. Jaké  jsou však podle právních předpisů bezpečné a co s... číst celé
Zobrazit všechny články

 

  Certifikát

 

     Hodnocení obchodu na Zboží.cz

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
  1. Udělujete tímto souhlas Tomáš Vacek, se sídlem Koňkovice 40, Trpišovice,58401, IČ 87721554, zapsaná uKrajským soudem v Českých Budějovicích, oddíl C, vložka 22972 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Chraňte sebe a své okolí respirátory FFP2
27.02.2021
Chraňte sebe a své okolí respirátory FFP2
Nově naskladněny respirátory FFP2 (certifikace CE 2163,evropská norma EN 149: 2001 + A1: 2009). Zboží máme skladem a odesíláme nejpozději do 24 hod. o... číst celé
Tipy na dárky pro ty nejmenší!
11.12.2020
Tipy na dárky pro ty nejmenší!
Jaký je nejlepší vánoční dárek pro miminka? Tak tuhle otázku si jistě klade nejedna maminka, ale také třeba příbuzní, kteří mají ve svém okolí právě n... číst celé
Bezpečnost hraček! Co musí hračky obsahovat!
19.11.2020
Bezpečnost hraček! Co musí hračky obsahovat!
V dnešní době je spoustu výrobců z celého světa, kteří denně vyrobí miliony produktů pro děti. Jaké  jsou však podle právních předpisů bezpečné a co s... číst celé
TOP  3 hry pro miminka.
30.10.2020
TOP 3 hry pro miminka.
Říká se, že dítě se nejvíce naučí první rok svého života. Různé hry a pohyby jsou pro miminkostrašně důležité, učí se a zároveň si hrají. Stejně tak j... číst celé
Prodáváme


   

 

 

 

Zákaznická podpora eshopu Hravé dítě
Po-Ne 9:00-16:00
Copyright by Hravé dítě
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz